Να στείλετε μήνυμα

Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στα συσκευάζοντας μηχανήματα

September 3, 2021

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στα συσκευάζοντας μηχανήματα

 

 

 

 

Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στα συσκευάζοντας μηχανήματα

 

Η ενσωματωμένη stepper κλειστών βρόγχων αντλία εργαλείων ελέγχου μηχανών μπορεί επίσης να επιτύχει την ακριβή δοσολογία. Οι αντλίες εργαλείων έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταβίβαση των ιξωδών υλικών, όπως το σιρόπι, η κόλλα φασολιών, το άσπρο κρασί, το έλαιο, η σάλτσα ντοματών, κ.λπ. Αυτή τη στιγμή, οι εμβολοφόρες αντλίες χρησιμοποιούνται συνήθως στη μέτρηση αυτών των υλικών, τα οποία έχουν τα μειονεκτήματα όπως η δυσκολία στη ρύθμιση, την περίπλοκη δομή, την ενοχλητική συντήρηση, την κατανάλωση υψηλής δύναμης, και την ανακριβή μέτρηση. Η δοσολογία αντλιών εργαλείων μετριέται από ένα ζευγάρι των εργαλείων που παγιδεύουν και που περιστρέφονται, και το υλικό αναγκάζεται από το λιμένα τροφών στο λιμένα απαλλαγής μέσω του διαστήματος μεταξύ των δοντιών. Η δύναμη προέρχεται από μια stepper μηχανή. Η θέση και η ταχύτητα της stepper μηχανής ελέγχονται από έναν προγραμματίσημο ελεγκτή. Η ακρίβεια δοσολογίας είναι υψηλότερη από αυτή της εμβολοφόρου αντλίας. Η stepper μηχανή είναι κατάλληλη για σε αργόστροφο. Όταν οι αυξήσεις ταχύτητας, ο θόρυβος της stepper μηχανής θα αυξηθούν σημαντικά, και άλλοι οικονομικοί δείκτες θα μειωθούν σημαντικά. Για τις αντλίες εργαλείων με μια σχετικά υψηλή ταχύτητα, είναι καλύτερο να επιλέξει ότι επιταχύνετε τη δομή. Αρχίσαμε να υιοθετούμε τη δομή μιας stepper μηχανής που συνδέθηκε άμεσα με την αντλία εργαλείων στην ιξώδη μηχανή συσκευασίας. Κατά συνέπεια, ο θόρυβος είναι αναπόφευκτος και η αξιοπιστία μειώνεται. Αργότερα, ένα εργαλείο κεντρισμάτων χρησιμοποιήθηκε για να αυξήσει την ταχύτητα για να μειώσει την ταχύτητα της stepper μηχανής, ο θόρυβος ελέγχθηκε, η αξιοπιστία βελτιώθηκε επίσης, και ο βαθμός μέτρησης ήταν εγγυημένος.

 

 

1 εφαρμογή、 της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στην παροχή και την παράδοση της συσκευάζοντας ταινίας

Σε μια μηχανή συσκευασίας που ενσωματώνει την τσάντα που κάνει, που γεμίζει, και που σφραγίζει, η πλαστική ταινία για τη συσκευασία πρέπει για να τοποθετηθεί και να παρασχεθεί σε έναν καθορισμένου μήκους. Είτε ο διαλείπων ανεφοδιασμός είτε ο συνεχής ανεφοδιασμός, αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί σοβαρά από μια stepper μηχανή.

1. Χρησιμοποιημένος για τη διαλείπουσα μηχανή συσκευασίας

Η διαλείπουσα μηχανή συσκευασίας χρησιμοποιεί μια να περπατήσει μηχανή για να παρέχει την ταινία, και η αξιοπιστία μπορεί να βελτιωθεί. Ο προηγούμενοι συσκευάζοντας ανεφοδιασμός και η παράδοση ταινιών χρησιμοποίησαν συνήθως το μηχανισμό ασταθής-συνδέσεων που τραβά περιοδικά τη ζώνη, η οποία περιπλέχτηκε στη δομή και δύσκολος να ρυθμίσει. Ειδικά όταν το προϊόν έπρεπε να αντικατασταθεί, ήταν όχι μόνο δύσκολο να ρυθμίσει, αλλά και σπατάλησε πολλή συσκευάζοντας ταινία. Υιοθετώντας μια να περπατήσει μηχανή και έναν τραβώντας κύλινδρο ζωνών για να συνδέσει άμεσα την τραβώντας ζώνη, όχι μόνο η δομή απλοποιείται, αλλά και η ρύθμιση είναι εξαιρετικά κατάλληλη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω των κουμπιών στο πίνακα ελέγχου, ο οποίος σώζει τα υλικά χρόνου και συσκευασίας ρύθμισης. Στη διαλείπουσα μηχανή συσκευασίας, η παροχή των υλικών συσκευασίας μπορεί να ελεγχθεί σε δύο τρόπους: τοποθετήστε τον τρόπο ελέγχου τρόπου ελέγχου μήκους σε σάκκο και κώδικα χρώματος. Ο τρόπος ελέγχου μήκους τσαντών είναι κατάλληλος για την ταινία χωρίς κώδικα χρώματος. Πραγματοποιείται με την προδιάθεση της ταχύτητας της stepper μηχανής, και ο καθορισμός της αναλογίας εκκένωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του διακόπτη ΕΜΒΥΘΙΣΗΣ. Ο τρόπος κώδικα χρώματος είναι εξοπλισμένος με έναν φωτοηλεκτρικό διακόπτη. Ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης ανιχνεύει τη θέση του κώδικα χρώματος. Όταν ο κώδικας χρώματος ανιχνεύεται, στέλνει ένα σήμα διακοπτών ελέγχου. Αφότου λαμβάνει η stepper μηχανή το σήμα, σταματά. Μετά από μια ορισμένη καθυστέρηση, περιστρέφεται για να ταΐσει την ταινία, και ο κύκλος επαναλαμβάνει. , Ώστε να εξασφαλιστεί ότι το μήκος ταινιών καθορίζεται σύμφωνα με τη θέση του κώδικα χρώματος.

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στα συσκευάζοντας μηχανήματα  0

 

2. Χρησιμοποιημένος για τη συνεχή μηχανή συσκευασίας

Στη συνεχή μηχανή συσκευασίας, η να περπατήσει μηχανή περιστρέφεται συνεχώς, και η συσκευάζοντας ταινία ομοιόμορφα και συνεχώς μεταφέρεται. Όταν το μήκος τσαντών αλλάζουν, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από το διακόπτη πινάκων.

τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στα συσκευάζοντας μηχανήματα  1

 

 

 

 

2. Εφαρμογή της ενσωματωμένης stepper κλειστών βρόγχων μηχανής στην οριζόντια σφράγιση

Στη συνεχή μηχανή συσκευασίας, η οριζόντια σφραγίδα είναι ένας πολύ σημαντικός εκτελεστικός μηχανισμός, και είναι επίσης ένας από τους πιό περίπλοκους μηχανισμούς στη μηχανή συσκευασίας. Ειδικά για τις κωδικοποιημένες διά χρώματος συσκευάζοντας ταινίες, οι σφραγίζοντας και κόβοντας απαιτήσεις θέσης είναι εξαιρετικά αυστηρές. Προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια της κοπής, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει τους εκκεντρικούς μηχανισμούς αλυσσοτροχών, τους ασταθείς μηχανισμούς ράβδων οδηγών, κ.λπ., αλλά αυτοί οι μηχανισμοί έχουν τις ενοχλητικές ρυθμίσεις και την αξιοπιστία. Χαμηλό μειονέκτημα. Ο κύριος λόγος για αυτές τις ανεπάρκειες είναι ότι η διαδικασία απαιτεί την οριζόντια σφραγίζοντας ρόδα για να είναι καθορίζω-ταχύτητα, που σφραγίζεται οριζόντια και που τοποθετείται για να κόψει. Η να περπατήσει μηχανή οδηγεί άμεσα την οριζόντια σφραγίζοντας ρόδα για να επιτύχει το συγχρονισμό ταχύτητας. Η ρόδα ανεφοδιασμού ταινιών της συνεχούς μηχανής συσκευασίας είναι για το συνεχή ανεφοδιασμό ταινιών. Κατά τη διάρκεια της οριζόντιας σφράγισης, η γραμμική ταχύτητα της οριζόντιας σφράγισης πρέπει για να συγχρονιστεί με την ταχύτητα της σίτισης ταινιών για να αποφύγει λυσσασμένο της ταινίας και της συσσώρευσης ταινιών. Δεδομένου ότι η διάμετρος της οριζόντιας σφραγίζοντας ρόδας είναι σταθερή, όταν αλλάζουν το μήκος τσαντών, πρέπει να αλλαχτεί με την αλλαγή της ταχύτητας περιστροφής της οριζόντιας σφραγίζοντας ρόδας, αλλά η οριζόντια σφράγιση απαιτεί έναν ορισμένο χρόνο, δηλ., η οριζόντια σφραγίζοντας ρόδα και η ανάγκη ταινιών να είναι σταθερή από την επαφή στο χωρισμό. Ο χρόνος, διαφορετικά η σφραγίδα δεν είναι σφιχτός. Ο συνολικός χρόνος κάθε περιστροφής της οριζόντιας σφραγίζοντας ρόδας και ο χρόνος που απαιτείται για την οριζόντια σφράγιση είναι σταθεροί. Για να καλύψει τις απαιτήσεις του συγχρονισμού ταχύτητας, η ταχύτητα περιστροφής της stepper μηχανής μπορεί να διαιρεθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είναι πλήρες.

Καλύπτει τις απαιτήσεις του συγχρονισμού ταχύτητας. Επιπλέον, στη συνεχή μηχανή συσκευασίας χωρίς το φορτίο, η stepper μηχανή περιστρέφεται συνεχώς, και η συσκευάζοντας ταινία ομοιόμορφα και συνεχώς μεταφέρεται. Όταν το μήκος τσαντών αλλάζουν, μπορεί να επιτευχθεί μόνο από το διακόπτη πινάκων.

 

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. ivie zhai
Τηλ.: : 13401517369
Φαξ : 86- 519-81886960
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)