ΥΠΑΊΘΡΙΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΟΜΆΔΑΣ JSS

September 3, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΥΠΑΊΘΡΙΑ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΟΜΆΔΑΣ JSS

Αυτό το καλοκαίρι, Mechatronics Changzhou Jinsanshi Co., ΕΠΕ κράτησε μια υπαίθρια δραστηριότητα ανάπτυξης στη φυσική περιοχή βουνών Suzhou Qionglong.
Όλοι οι υπάλληλοι βοηθούν ο ένας τον άλλον και την εργασία για να ολοκληρώσουν μαζί μια σειρά παιχνιδιών.
Μια καλή ομάδα πρέπει να έχει έναν κοινό στόχο. Πρέπει να εμπιστευθείτε όλα τα μέλη της ομάδας και να είστε ανοικτοί και τίμιοι ο ένας με τον άλλον.

1. Κάνετε την ολόκληρη εργασία ομάδων όπως μια μηχανή κατά τρόπο τακτικό και αρμονικό. Να είστε αυστηρός με σας, το μόλυβδο από το παράδειγμα να βελτιώσετε την αποδοτικότητα εργασίας και το πάθος εργασίας. Ένας άριστος επαγγελματίας πρέπει να έχει μια κατάσταση του ενθουσιασμού και του πάθους. Το πάθος είναι μεταδοτικό. Ο άριστος ομάδες πρέπει να είναι τόσο σφριγηλός και αποτελεσματικός όσο μια καίγοντας φλόγα. Οποιαδήποτε σημαντική εργασία είναι αδιάσπαστη από τη θέση εργασίας της.

2. Η επικοινωνία είναι η ψυχή της διαχείρισης οργάνωσης. Χωρίς επικοινωνία, δεν θα υπάρξει καμία επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, και οι εσωτερικές πληροφορίες της οργάνωσης δεν θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν, να βελτιώσουν πόσο μάλλον την απόδοση εργασίας και να επιτύχει τους διοικητικούς στόχους, να υιοθετήσουν τις καλύτερα μεθόδους και τα κανάλια επικοινωνίας, και να προσπαθήσουν να επιτύχουν επικοινωνούν αποτελεσματικά, επιτυγχάνουν τους διοικητικούς στόχους, και βελτιώνουν τη διοικητική απόδοση.

3. Η συνοχή και η αίσθηση ευθύνης είναι ενωμένες για να προωθήσουν μαζί, και κάθε μέλος της οργάνωσης πρέπει να αισθανθεί έντονα ότι είναι ένα τούβλο στο μεγαλοπρεπή τοίχο πόλεων και ένα αναπόφευκτο μέρος. Η στενή ολοκλήρωση μεταξύ των τούβλων και των τούβλων είναι να καθιερωθεί το ίδρυμα του τοίχου πόλεων, αυτή η στενή ολοκλήρωση είναι συνοχή, η οποία μπορεί να βελτιώσει την ικανοποίηση εργασίας υπαλλήλων, να προωθήσει την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων, και να βελτιώσει την οργανωτική απόδοση.

 

2021/9/3

Tony

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. ivie zhai
Τηλ.: : 13401517369
Φαξ : 86- 519-81886960
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)